Sunday 11 December 2011

Üniversite Öğrenci Rehberi

Mali yardım, çeşitli bankalar ve kredi kuruluşları tarafından sağlanan konsolide üniversite kredileri, en popüler olan yüksek öğrenimine devam etmek isteyen öğrenciler için verilen farklı türleri vardır. Bu krediler, parlak öğrenciler için üniversiteler, hükümetler ve özel kuruluşlar tarafından sağlanan burs farklı, ilgi ile ve genellikle geri ödenecek gibi. Konsolide öğrenci kredileri birçok çeşidi vardır. Örneğin:

Federal Ajanslar tarafından sağlanmıştır Öğrenci Kredileri

Bu krediler doğrudan öğrenciye verilmektedir ve ders alarak yarım kadar hiçbir ödeme en az gereklidir. Öğrencinin yarı zamanlı ihtiyacını karşılamak için ise 6 ay ödemesiz, zaman zaman bu eklenir, ancak bu sadece bir defa yapılır. Bu kredilerin miktarı da büyük ölçüde sınırlıdır.

Öğrenci Veli Sağlanan Öğrenci Kredileri

Bu krediler çok daha yüksek miktarda sınırları var, ancak ödeme taksitle hemen başlatılır.

Özel Organizasyonlar tarafından öğrencilerin ve velilerin Sağlanan Krediler

Bu krediler yüksek limitleri var. Faiz, kredi yaptırıma olduğu andan itibaren hesaplanır olmasına rağmen, müfredatın tamamlanması sonrasına kadar herhangi bir ödeme yapılmış olması gerekmektedir. Bu krediler çalışılan konularla ilgili her türlü giderleri için kullanılabilir. Örneğin, okul ücretleri, oda ve ücretler, kitaplar, temizlenmesi nedeniyle, bilgisayar, bilimsel ve laboratuar ekipmanları vb Özel krediler genellikle federal öğrenci kredileri takviyesi olarak kullanılır geçmiş dengeleri yatılı. Bu, yüksek eğitim müfredatında yer alan giderleri için gerekli olan miktar yeterince veya tamamen federal kredi, burs, hibe ve diğer mali yardım, öğrencilerin yüksek öğrenim takip için kullanılabilir tarafından sağlanan miktarlarda kapsamında değildir olur.

Federal Öğrenci Kredileri

Bu kredi, doğrudan kolej ve üniversite giden öğrenci sağlanır. Bu krediler, genellikle kişisel takviyeleri yanı sıra ailesinin maddi kaynakları ve mali yardımlar, burslar ve yardımlar dahil olmak üzere diğer formları olarak hareket ederler. Başına, hem de sübvansiyonlu faiz unsubsidized oranları yanı sıra öğrencilerin bireysel finansman ihtiyacı bulunmaktadır. Bu tiplerin her ikisi de herhangi bir ödeme sırasında gerekli olduğu bir altı ay ödemesiz sağlar.

PLUS Kredileri

Öğrencilerin ebeveynlerine verilen krediler de PLUS kredileri (Lisans Öğrencileri için Kredi Veli) denir. Kredilerin bu tür yetkili tutarlar doğrudan öğrencilere verilen kredilerin daha yüksek ve genellikle içerisinde yer alan tam harcamayı karşılayacak. Ancak ödemeler hemen başlatmak için ödemesiz dönem izin verilmez. Ebeveynler ve krediler alarak kim değil koğuş ödemelerden sorumlu tutulmaktadır. Sigara ödeme kredi derecelendirme etkileyecektir.

Özel kuruluşlar tarafından verilen konsolide öğrenci kredileri, ya okul kanalize ya da doğrudan öğrenciye sağlanan. Okul kanal kredileri üniversite ya da doğrudan verilmiştir. Öğrencilere sağlanan kredilerin doğrudan bir kanıtı kayıt gerektirmez ve tüm okul dahil değildir, oysa.

KAYNAK :
erzincan erkek pansiyonu
erzincan yurt müdürlüğü
erzincan etkinlikler
erzincan haberleri
erzincan üniversite

No comments:

Post a Comment