Friday 9 December 2011

Sexy Lingerie kıskanılacak bakın

Seksi olmak gerçekten bir zihniyet. Hoş hissettiğiniz zaman seksi iç çamaşırı giymek başka ne olursa olsun kıskanılacak bakacağız! Peki neden bu makale ile rahatsız? Peki seksi iç çamaşırı görünüm ve his nasıl artırmak için yapabileceğiniz bir kaç katma şeyler de vardır. Bu zarif parça, seksi, boğucu iç çamaşırı giyen önce aşağıdaki noktaları göz önünde bulundurun.

1. Tüm vücudu pul pul. İç çamaşır, pürüzsüz, ipeksi bir cilt kilitlendiği zaman çok seksi. Yaratıcı olun ve uçucu yağ kokuları, limon, hatta canlandırıcı bir koku için zencefil içerir.

2. Vücudunuzu nemlendirin. Bu prosedür, pul pul dökülme vücut peelingi ile başladı ama losyon, bebe yağı ya da zeytinyağı ile bitirir. Seksi cilt, sık sık bol miktarda gösteren bu yana, seksi iç çamaşırı vurguluyor.

3. Tan. Dışında veya bir bronzlaşma salonu ya da bronzlaştırıcı losyon, bronzlaştırıcı pudra kapalı tepesinde olup olmadığını olmaktan gerçek bir olsun, harika bir parlaklık gerçekten genel cinsel cazibesini artırabilir.

4. Yüz. Bir kere, eşiniz muhtemelen yüzünüze bakarak olmayacak seksi parça kadın iç çamaşırı giymiş, ancak küçük bir parıltı gerçekten seksi bir görünüm ekleyerek. Ev yapımı bir yüz için, biraz zeytinyağı veya bal ile yulaf yemek birleştirerek ve 15 dakika boyunca terk denemek isteyebilirsiniz, bu cilt gerçekten taze bırakın ve ışıltılı olacaktır.

5. Çekici makyaj. Şeffaf bir parlak bir görünüm için, bronzlaştırıcı kullanın. Cildinizin tonunu düzeyi gerekiyorsa, bir renkli nemlendirici düşünün. Tapınaklar, yanaklar jawline, ve burun köprüsü bronz toz uygulayın. Bronzlaştırıcı cilt cilt ve karışım uygun olduğundan emin olun. Göz bitirmek için tek yapmanız gereken, maskara ve mercan dudak parlatıcısı koyabilirsiniz. Hatta daha fazla cinsel cazibe, gözler, dudaklar ve yanaklar pırıltılı ürünleri kullanarak nötr ile gitmek. Kirpikleri sahte ve koyu siyah eyeliner biraz daha dramatik bir görünüm için de geçerlidir. Gözleri yayar izin vermek istiyorsanız, sadece çıplak bir ruj ile gidin. Daha fazla yumruk için, kırmızı bir ruj düşünün.

6. Saçınızı yapın. Saç çekme, sırt ve örgü bir tarafı üzerinde usulca denemek isteyebilirsiniz. Örgü gibi katmanları ve gevşek kıllar çıkmaya izin verin. Sonraki, döngü, örgü ense, sırt ve elastik bir bant veya saç tokaları ile düzeltmek. Bu saçlar, güzel bir bükülmüş dokunuş verir. Seksi, kırışık, romantik dalgalar için, büküm havluyla kurutulmuş saç ve birkaç bölüme düşük bir midilli kuyruk içine geri çekmek. Hava difüzörü, kuru ya da kullanmak için izin verin, o zaman ayıklandığı ve ayrılması için bir damla yoluyla saç balmumu çalıştırın. Hiçbir şey gerçekten harika saçlar daha bir iç çamaşırı kıyafeti seksi yapar.

7. Manikür ve pedikür. Bazen bir salon için oldukça pahalı olabilir, genellikle do-it-yourself işi daha iyi gibi iyi değilse, bu umutsuz almak izin vermeyin.

8. Takı ile Accessorize. Bu, kendi başına bir bütün yazı olabilir. Sadece yüksek sesle değil, daha az daha fazla olduğunu emin olun.

9 - Sıradışı bir görünüm için gidin. Yolu ile göz önem veriyoruz bunu, ama aynı zamanda iç çamaşırı seçenekleri ile.

10. Kendine güveni vurguluyor ve bakmak ve seksi hissetmek seksi iç çamaşırı giyin. Bunu, en iyi şekilde stil, kumaş, renk ve vücut tipi için uygundur seksi iç çamaşırı stilleri ile yapışmasını elde edebilirsiniz.

Güven, bir kadının sahip olabileceği en seksi şey. Herhangi bir vücut parçası çok daha seksi. Şimdi size iç çamaşırı her zamankinden daha seksi bir görünüm ve his ki, o seksi güven gösteriş!

KAYNAK :
içlik
termal atlet
thermal atlet

No comments:

Post a Comment