Monday 12 December 2011

Büyücü kâşif - Hepimiz Gerçek Değil Bilin Ama Bu işi nasıl Yapıyoruz?

Street Magic Street Magic nasıl yapılır hakkındaki gerçekleri anlattığı ortaya koyduğu gibi, bu gizemi tüm sanatçılar ve onların ticari sırlarını muhafaza edildiğine içerir. Biz gerçekten ne için ilk Street Magic bakmak gerekir. Sokak sihirli dillerde bu kategori kökleri vardır. Diğer dillerde bu kategori, 16. yüzyılda etrafında Street Magic kökleri geri alır bir isimdir. Özünde bu ödeme veya kar garantisi olmadan bir hedef kitleye bir hile ya da Magic eylemi gerçekleştiriyor.

Magician, genellikle bir kart hile veya kendi kaldırımda gösteri yapmaya kitleyi yakalamak için illüzyon gibi sihirli bir çeşit kullanır. Sırayla seyirci hayretle izlemek ve biraz para bir şekilde Magician ödüllendirmek zorunda hissedeceksiniz. Genellikle bu koleksiyon Hat tipi geçerek kolaylaştırdı. Yani, çalışmak Street Magic için Magician, izleyici için bir gruplandırma neden bu düzenin bir numara sürdürmek gerekir. Genellikle gösteriden sonra bir izleyici, onların hile özünü ortaya çıkarmak için performans Magician soracaktır.

Gerçek bir Magician kendi Street Magic izleyici ortaya izin vermeyecektir. Street Magic sahne Magician için bir sorun ortaya çıkardı. Trick or Magic Yasası ortaya çıktığında hüner ya da hareket, diğer tüm etkinliğini kaybeder ve artık seyirci için bir gizem. Street Magic Magician düşmanı saptandı. A Magician sihirli hileler etkili hale uygulama uzun yıllar geçmesi gerekir. Magician onların hile yetkili sonra da Magician, hüner ya da Illusion herhangi bir iyi olsun veya olmasın son sözü bir kitleye sunmak.

İlk adım, ne dinleyicilerin Rehin denir. Rehin özünü kitlelere güven ve inanç Sihirbazlar yeteneği topluyor. Street Magic genel kamu Art gerçek bir kötülük yaptı açıkladı. Bu gerçek bir eğlence eylemi olarak Magician Magic ve darbe almıştır.

Sonra Magician kitlelere sonra da bir hüner performanslı bir web örgü gerektiğini El, ima veya bazen sıradan ve Sihirli dışında bir şey olduğuna inanıyorum hatta zorlama seyirci neden çabukluğu ile güvendiğiniz Sokak Magician rehin vererek izleyici sonuçları performans geri kalanı daha gevşek paralarını kesme ve Magician bağlı olduğunu geçen şapka koleksiyonuna kadar teslim isteyen sadık hayranları sonucu etkileyen ne yapacak onun canlı kaput için.

Hepimiz genel Magic çeşit hile ama bu Sokak Sihirbazlar kendi hareket ufukta dolu büyülü ve gizemli bir çocukluk inançları köklü koparmak nasıl gerçeği olduğunu biliyoruz. Insanlar büyülü ve açıklanamayan bir şey ve Street Magic sihirbaz görmek için sabırsızlanıyoruz Büyü ve Gizem isteyen yerine getirir bir şekilde bize bunu sunuyor.

Magic inançları çok farklı olurdu Magical ve Magician, gösteri gerçekleştirmek ve çekmek için ihtiyacınız olan bir makale almak mümkün asla inandığım bir hüner görür Aynı hedef kitleye sunuldu ortaya gerçeği vardı , bu öğeyi the Magician inanç kitlelere Rehin.

KAYNAK :
medyum
medyum hoca
aşk büyüsü
ayırma Büyüsü
bağlama büyüsü

No comments:

Post a Comment