Monday 12 December 2011

Ana Bina İçin Üretilmiş Vakum Pompası Hakkında

Kaldırmak, sıvı, gaz çıkarmak ve diğerleri, sıvı, kuru vakum pompası gerekebilir. Bu sıvıyı kurutmak için çok kolaydır, bir vakum pompası varsa, sıvı kaldırmak gaz çıkarmak, ve diğerleri. Bu bir hale getirmek için gerekli tüm ekipmanları varsa kendiniz inşa etmek mümkün değildir. Bir pompa üs inşa etmek için ortak sıhhi tesisat parçaları alın.

Inşa etmek için istekli iseniz, 40 PVC boru, 1 ayak ¾ inç çapında 80 PVC boru, temiz vinil hortum, T fitting PVC ve çok daha fazlası, 1, 4 ayak ve 1 / 2 inç çapta olması gerekebilir. Pompanın her bir parçasını inşa etmek için PVC borular için gerekli.

Çalışma prensibi, aslında anlamak çok kolaydır. Bir vakum pompası kompresör güç kaynağı bağlandıktan sonra dönecek. Otomatik pompa ve pompa boru eklemek Özellikle alanı içinde sıvı veya gaz çıkarma başlayacak. Konuma ulaşırsa kompresör durur.

Güvenli bir kutu içinde vakum pompası tehlikeli parçaları koymak istiyorsanız, tahta bir kutu içinde tehlikeli şeyler koymalıyız. Bunu yapmak çok mümkün gibi uzun demir tel, ahşap kutu içinde ulaşır izin gibi. Siz, herhangi bir elektrik arızası önlemek için izole kutusunda elektrik kavşak yükleyebilirsiniz. Herhangi bir elektrik çarpmasını önlemek için izole kutusu ahşap kutu üstüne koymak için çok tavsiye edilir.

Güvenli vakum pompası kurulum almak için self-made pompa binası tecrübesi olan bir kişi yardım talep edebilirsiniz. Ayrıca bir sorun olmadan inşa etmek için bir rehber kitap satın alabilirsiniz. Bir kere kendi kendine yapılan birim kurmak mümkün, çıkabilecek her türlü sorunu çözmek için mümkün olacaktır. Kendi vakum pompası bina, ünite üzerinde herhangi bir sızıntı varsa, ne yapacağını bilecek.

KAYNAK :
Miksan Motor
Wat motor
Abana motor
Siemens motor

No comments:

Post a Comment