Thursday 29 December 2011

Kara Büyü - Hafif Parlayan

Mansiyon ve iyi bir nedenle bir deyişle "kara büyü" ve kanlı ritüeller ve voodoo bebekleri görüntüler akla gelir! Şeytan ile kuvvetle ilişkili olduğunu ve 1692 Salem cadı çalışmalar sırasında şeytan paktlar yapmıştı cadılar tarafından uygulanan olduğu düşünülüyordu.

Sihirbazlık Bu form, masum kurbanları için zahmet ve sorun yaratmak için inanılırdı. Bu makalede, biz karanlık sanatlar büyülü dünyasını keşfetmek ve hala modern dünyada nasıl uygulandığı.

Kara büyü varlığı antik Mısırlılar ve Persler uzanır, ancak uygulama Ortaçağ'da en baskın olabilir.

Istenilen sonucu ne olursa olsun, prosedürü genellikle hayvanlar ve sürüngenler ibadet için kötü kitleler ile tam Hıristiyan ayinleri, kutsal şeye saygısızlık.

Bu ayinler bazıları kanıyla doluydu. Kurbanlar ve zevk verici danslar yapıldı Hayvanlar ve hatta küçük çocuklarda sıklıkla kullanılır.

Müminler için bu tür yanılsama uygulamak ya da kötü bir büyü alıcı olmak, altıgen veya diğer şekillerde zarar çok gerçek. Siyah sihir, büyü, büyüler ve diğer araçların kullanımı ile doğal güçlerini kontrol etmek için bir girişim karanlık ve şer güçler ortaya aramak için kullanılır.

Karşı kuvvet, beyaz büyü, başkalarına zarar vermek, ancak aynı yöntemleri kullanır. Bu tür yanılsama aynı zamanda, Amerika Birleşik Devletleri voodoo uygulayıcıları de dahil olmak üzere dünya çapında birçok geleneksel kültürel gruplar hala uygulanmaktadır.

Black magic thaumaturgy, sempatik illüzyon ve kehanet de dahil olmak üzere birçok farklı şekillerde uygulanmaktadır. Thaumaturgy mucize çalışma performansı. Bu yaygın büyülü şifa, nimet veren, performans ve başkalarına zarar vermek için tasarlanmış küfürler kullanılır.

Sempatik büyü ilkesine dayanır "gibi üreten gibi." En yaygın temsil voodoo bebek bulunuyor. Bebek kullanıcıya zarar vermek isteyen birisi temsil eder.

Pins bebek temsil eden kişinin ağrı ve hatta ölüme neden bebek eklenir. Kehanet gelecekte de görmek için kullanılır. Diviners kartları, kemikler, hayvanlar ve onların girişimi runes bağırsağı geleceğe bakış için de dahil olmak üzere çeşitli yöntemler kullanırlar.

Kehanet, aynı zamanda yangın, duman, su ya da kan büyülü okumaları tarafından gerçekleştirildi. Kehanet en yaygın anlamı, burçlar, hemen hemen her gazete bulunabilir ..

Sayısız erkek, kadın ve çocuklar, kara büyü güçleri kurbanı düşmüş olduğuna inanılmaktadır. Cadılar ve şamanlar illüzyon kahramanlık, bir zamanlar yaygın hastalıklar ve ruhsal bir hastalık için suçlandılar.

Karanlık büyü, tılsımlar, hatta tılsımlar, otlar, büyüler ve şeytan kovma ile mücadele oldu. Birçok insan hala küfürler büyülü dünyada iman ve düşmanlarını yok etmek için çalışın için bu tür hileler kullanmak bugün vardır.

Medyum
soğutma büyüsü

No comments:

Post a Comment