Sunday 18 December 2011

Türkiye'de Tatil İçin En İyi Beş Nokta

Türkiye'ye tatile gitmek için en iyi yer olarak yirmi birinci yüzyılda da neden ortaya çıkmaktadır nedenler vardır. Türkiye, son yıllarda, doğu ve batı arasında bir makul, huzurlu, istikrarlı ve ticari açıdan bir bağlantı haline geldi. Bu faktörler, Türkiye'nin muhteşem bir tatil olanakları açılmış olduğunu anlamı var. Biz bir Türk tatil ziyaret ilk beş hedefi geri sayım.

5. Sahil üzerinde Gulet Cruising

Gulet, Türkiye'nin bazı kesimlerinde tasarım belirli bir geleneksel ahşap yelkenli gemi. Bölgeye Tatiller bu benzersiz gemilerde seyahat özel yapılır. Salma altında yuvarlanan Akdeniz, güzel açık mavi su üzerinde gezintiye bu soğuk kış aylarında kalacak anılar. Türkiye'de tatil, konfor ve rahatlama Türk kıyılarını deneyim izin Gulet kısa bir gezi ya da bütün bir seyir, ya büyük ölçüde geliştirilmiştir.

4. Akyaka

Akyaka, Türkiye'nin güney, Muğla ilinde bir tenha beach resort uzak katlıdır. Uzun kumsalları ve çocuklar için güvenli ve sığ sularda Türkiye'ye Tatilleri İçin arıyorsanız, Akyaka daha bak. Alanı, çocuklar için eğlence, büyükler ile birlikte üst-dinlenmek için birçok fırsat vardır ve her ikisi de, manzarası, deniz ve yerel balıkçıların turistlere karşı dostça bir tutum keyfine varacaksınız. Ayrıca, Akyaka bir Türk tatil mercan, canlı balık hayatı ve keşfetmek için ilginç batıkları dahil olmak üzere, bölgedeki büyük bir tüplü dalış çalışırken olmadan eksik.

3. Loryma Yarımadası

Loryma Yarımadası daha çok yaz aylarında Norveç fiyort gibi bir Akdeniz ülkesi bir parçası daha görünüyor. Bölgenin çarpıcı güzellik - pek çok koylar, kayalıklar ve mostra - çatlak ısı ve sıcak sular ile geliştirilmiştir. Loryma Yarımadası da, gerçekten Türkiye'deki herhangi bir tatil yapacak Kumlubük köy, ev. Barış ve sessiz bir vaha, köy, otantik ve rustik Türk mallarının bir piyasa sunar - mükemmel yerel mutfağı ve ödüllü bir plaja yürüme mesafesinde restoranlarda.

2. Kalkan

Kalkan kadarıyla Türkiye'de go tatil olarak bir uzlaşma sunuyor; bazı kentsel kurmak, kültür ve meşgul bir liman gürültüsünden, yerel huzur ve muhteşem plajları ile birbirine karışmıştı. Türk ve Yunan mimarisi ve mutfak etkilerin bir karışımı ile şehir, ülkenin güney kıyısında. Şehrin tarihsel ve ticari ilginç ve ziyaretçilerin limandan balık avlamaya kaçırmaması gerektiğini. Kasaba aynı zamanda yaklaşık bir yıl 200 gün güneşli ortalamaları, bu nedenle güneşlenme olmasa bile, Türk tatil bir bronzluk süre kaçırmak olmaz.

1. İstanbul

İstanbul, Türkiye'ye Tatiller en son kelime. Boğazın Karadeniz ve Ege denizleri arasında mükemmel yerleştirilmiş, İstanbul, Türk kültür, ticaret ve hükümetinin başkenti. Şehir renk ve gözlük bir isyan ve Türkiye şehir sonu tatili için mükemmel bir yer. Şehir vardı ve hala büyük bir tarihsel, dini ve askeri önemi vardır ve herhangi bir tatil türkiye gibi önemli bir bellek yaratacak.

KAYNAK :
cesme otelleri
antalya otelleri
kibris tatili

No comments:

Post a Comment