Sunday 18 December 2011

Ezoterik Batini Siyah Büyü Teknikleri Hakkında Bilmedikleriniz

Ezoterik kara büyüyle ortak bir psişik saldırı şeklidir. Her türlü enerji göçü aşağı getirir ve bu gizli psişik yöntemleri kullanılır. Onlar zor bir zaman vermek için tasarlanmıştır. Magic atak yanıt ilk olumlu hareket, karanlık enerjinin kaynağını belirlemek için.

Birileri bir lanet var olduğunu zaman sizin kişisel durumunuza bağlı olarak aşağıdaki gibi birkaç nedeni olabilir:

1. Kara büyü kurbanı kendi kötü şans getirir. En önemli duygu etrafında bir korku ise, aksi takdirde orada olacağını daha düşüncelerini çok olumsuzluk mevcut vardır. Inanç etrafında gerçekte herhangi bir negatif enerji var olsa da, kara büyü kurbanı olduğunu tutulursa doğrudur, çevre derinden inanç desene uygun başlar. Kehanet uygun bir öz gibidir. Bu bireysel düzeyde oluyor. Negatif öneri Bu form aynı zamanda insan kalabalıkları kontrol etmek için kullanılır.

Birçok diktatörler popülasyonlarını kontrol etmek korku yaratma kullanın. Bu sadece bir olasılık olarak hayatta bekleyebilirsiniz diktatörü en iyi bildiği, gönül yarası ve mücadele, ve bu onların gelecekteki eylemler için bir plan haline nüfus söylemek hafif bir zihin kontrol formu, uğursuz hala düşünce insanlar görebilirsiniz. Hitler'in kitleler üzerine bu öneri formu ustasıdır.

2. Düşünce formları zarar veren. Bir ritüel insanların bir grup zararlı düşünce formları oluşturmak ve onları mağdur proje. Bir kişinin bir görüntü verme ve içine iğneler yapışmasını hareket, filmlerde gördüğünüz bir voodoo klişe daha. Ilahi ve siyah bir büyü ritüeli tekrarlanan affirmations zarar vermek için olumsuz düşünce güç vermek. Binlerce kilometre uzakta ve bunun için uğrar bile alıcı bu okült uygulama negatif enerji hisseder.

3. Olumsuz ruhları, şeytanları ve astral varlıkları çağırma. Siyah büyücü amaçlanan kurban yönünde çağrı göndermek için dünyalar arasında sıkışmış ruhu kişiler vardır. Bu amaçla, enerji aldığı bir aura yiyip astral baş belası sağlamaktır. Beklenmedik kötü şans, enerji kaybı, belirgin bir sebep olmaksızın ve ilişki çatışmaları kısa bir süre sonra ortaya çıkar. Alıcı eğer deneyimi hoş değil.

Siyah okültist karması bir ömür boyu tekrarlanan uğursuz eylemleri gibi kasvetli bir o sonunda kendini yok biter büyücü karşı o kadar çok negatif Karma yığılmış. Karma lordlar adalet yapılır bakın ama onun sonu toplanmadan önce bir süre sürebilir.

Bunu yaparken karşı gizli serpmek isteyen herkes ciddiye tavsiye edilir. Kara büyü çok çekici kılan, hiç çaba harcamadan kolay kazanç ve etkisi yarar. , O herkesten daha iyi bir düşünme kadar ego ve pompalar çok cazip. Düşmeyelim daha iyi bir tuzak. Sonunda bir cehennem dünya kara büyü sonuna kadar uygulamaya kim.

KAYNAK :
evlilik büyüsü
sevgi büyüsü
soğutma büyüsü
kara büyü
muhabbet büyüsü

No comments:

Post a Comment