Wednesday 7 December 2011

Aşk medyumu - Bir erkeği kendinize aşık etmek isterseniz

Eğer bir adam üzerinde obsessing ve aşık bir adamın düşüş yapar bilmek umutsuz? Ona onu hissediyorum gibi aynı şekilde hissetmek istiyor musunuz? Ne yapacağız? Aşk büyüsü vardır ve aşık bir adam düşüş yapar kullanabileceğiniz bir "sihir" var.

Gerçek şu ki, kız çocuklar için sonbahar ve sizi, bir erkekle bir kız düşüş yapar ne biliyorsanız, aşık bir adam sonbahar ne yapar bilmek yarıya ev konum gibi adamlar kız olarak sabit kalmaktadır. Aşk bölümünde, kadınlar ve erkekler arasındaki en büyük fark seks. Kadınlar genellikle daha ciddi adamlar daha seks alabilir. Sex tek başına bir erkeğin kalbini kazanmak için bir yol değildir.

Aşk söz konusu olduğunda, çocuklar ve kızlar aynı. Sevgi ile, bu duygusal bağlar. Bu bağlar güçlendikçe, bu yüzden sevgili gibi çok arkadaş olarak başlamak daha iyidir. Gerçekten dost iseniz, birbirlerinin güçlü ve zayıf yönlerini anlamak için alırsınız. Güçlü rakibin zayıf denge ve onun güçlü, zayıf yönlerini dengelemek. Zaten birbirlerine güvenmek olduğunu öğrendim, çünkü gerçekten aşık olduğunuzda, bir başka şeyi gizlemek için gerek yok.

Unutmayın, güçlü ve zayıf yönleri önemlidir. Bazen, size, kendinizi sorunları ele yeterince güçlü değildir hissettiğinizde duygusal muhtaç olmak kolay. Bu sonuçta ince aşınma ve onu kapatacaktır. Ya sen gibi o zaman bir adam, onun için orada hissediyorum yapmak istemiyorum. Siz de onun güçlü nitelikleri hayran ne kadar ona göstermek istiyorum.

Sabit olarak, duygusal bağı bir arka koltukta seks yapmak için çalışın. Bu iki nedenden dolayı iyi bir fikirdir. İlk olarak, arzusu onu manyetik çizilmiş hissetmenizi sağlayacaktır. İkincisi, seks önce tüm önemli duygusal bağlar kurmak mümkün olacaktır. Seks daha iyi ve daha anlamlı nihayet o zaman yapacak. In love with you bir adam düşüş kılan sihirli tüm duygular derin duygular, derin bir aşk.

KAYNAK :
bağlama büyüsü
büyü çeşitleri
evlilik büyüsü
sevgi büyüsü

No comments:

Post a Comment