Friday 9 December 2011

Kara Büyü ve Sihirler - Neden Uzmanlardan yardım almalısınız?

Kara büyü, çok popüler bir gizli sanat ve geçmiş insanlar, çok amaçlı hizmet vermek için kara büyü büyü onaltılarını farklı bir türünü gerçekleştirmek için severdi. Siyah veya koyu büyü, eski ortağı veya herhangi bir iyi görünümlü kızın kalbini kazanmak için yardımcı olacaktır, böyle geleneksel bir gizli sanat. Uygulamaya nasıl büyü çok güçlüdür. Başlarında kara büyü Afrika ülkeleri çalışılmaya başlanmıştır. Şimdi, bu büyüleyici çocuklar için çok popüler hale gelmiştir.Şeytan, bu gizli sanat tanrısı olması gerekiyordu ve uzmanlar siyah büyüleri onaltılarını hakim alabilirsiniz. Başkalarına büyü döküm farklı prosedürler kupa dikkatli olmak gerekir. Sihirli değnek uygun kullanımı ile insanlar enchant için çok verimli değilse, bu özel kara büyü alanında geniş bir deneyime sahip bazı uzmanlar gitmek gerekir. Kara büyü ile ilgili bilgi bankası güncellemek için ilgilenen varsa, rüya yerine getirmek için eğitecek bir özel eğitimli bir büyücü seçmeniz gerekir onaltılarını büyü.

Bu bağlamda, nitelikli bir büyücü, kara büyü büyü döküm teknikleri ve yöntemleri kullanarak büyü için çok güçlü olacak seçmek için bir online karşılaştırma çalışması yapmak için online satış sitelerinden yapmalısınız. Eğer herhangi bir uzun süreli rüya ve gelecekte yaşam yerine asla yerine getirilmemiş isteyen varsa, kara büyü onaltılarını yürüttüğünü şansınızı deneyebilirsiniz. Bu çok güçlü ve insan üzerinde uzun süreli etki oluşturur.

Bu gizli büyülü sanat öğrenmek için dersler ve adımları öğretilen sonra, hayatta başarı ve şöhret kazanmak için özel yaşamda uygulayabilirsiniz. Sevdiğiniz birinin kara büyü onaltılarını döküm ve güven gizli biliyorsanız, şeref, şöhret ve hayatta başarı elde etmek mümkün olacaktır. Ancak, yanlış kullanım için geçerli olmamalıdır. Bu, hiçbir koşulda etik Kanuna aykırı olmamalıdır.

Beyaz mum, siyah mum ve yeşil mum gibi önemli bir aksesuar gerekir gerekir. Beyaz mum kötülük dağıtmak için pozitif bir güç ve enerji içindir, siyah mum, negatif enerji yaratmak için değil, pozitif kullanımı ve yeşil mum olumlu bir ruh negatif güç / kötü ruhu geri almak için birinin tedavi içindir için kullanılır. Çok sessiz bir odada üç mum aydınlatma Şeytan için dua etmeliyiz. Konsantrasyon kırılma olacak böylece ses mırıldanarak chant gerekir. Kara büyüleri gerçekleştirmek Lütfen tüm dua süreci başarılı olacak o kadar doğru onaltılarını.
KAYNAK :
papaz büyüsü
Rüya tabirleri
ebced hesabı
yıldızname

No comments:

Post a Comment