Tuesday 1 November 2011

Yıkama Prosüdürleri

Pazar, cesitli markalar tarafindan uretilen cesitli buyuklukteki camasir makineleri yukleri ile doludur. Bu durumda, bir camasir makinesi ihtiyaclarini en uygun secim yapmak cogu zaman zordur. Herhangi bir urun satin almadan once dikkat edilmesi gereken ilk sey, kisisel gereksinimleri. Gereksinimlerine gore biz o zaman bizim aramayi daraltmak ve nihayet bir makine uzerine ulasmasi gerekir. Burada bir tuketici herhangi bir camasir makinesi satin almadan once dikkate almak gerekir birkac ipucu.

Camasir Makineleri Turleri

- Onden yuklemeli ve ustten yuklemeli camasir makineleri iki tur vardir. Bir camasir makinesi, mutfak tezgahi altina yerlestirilir dusunuyorsaniz o zaman onden yuklemeli dar bir makine icin ariyoruz, ancak eger iyi bir secimdir. Ustten yuklemeli daha fazla enerji ve su tuketen on yukleyiciler ile karsilastirildiginda, ancak bunlar daha buyuk kapasiteler var.

Yuk kapasiteleri yikayin

Yikama kapasitesi, makine tek bir yikama icin isleyebilir yuk belirler. Optimum enerji tasarrufu icin tam yuk kapasitesi makineyi kullanmak icin tavsiye edilir. Bir camasir makinesi yikama kapasitesi ortalama olarak uc kategori vardir.

Bir veya iki uye ile en az 5 kg ile Makineleri kucuk aileler icin uygundur

5 ila 7 kg arasinda Makineleri yaklasik 3 ila 5 uye olan aileler icin en uygundur.

Fazla 7 kg makinalar, buyuk aileler icin uygundur.

Spin Hizlari

Bir camasir makinesi, donus hizi, makinede yikama ve kurutma ise su cikarmak icin kiyafet donecegi hizini belirler. Saniyede bir devir (rpm) olarak olculur. Camasir makinelerinin cogu sadece makinenin maksimum donus hizi yetenegi belirlemek. Yuksek donus hizi, dusuk sikma sentetik ve narin camasirlari icin uygun iken, pamuklu giysiler icin gereklidir. Kullanicilar, makine, her turlu giysi ile kullanilabilir, boylece donus hizi degisir secenek icin kontrol etmeniz gerekir.

1000-1800 rpm pamuklu giysiler icin gerekli olan yuksek hiz
400 - 800 rpm, sentetik ve narin camasirlari icin gerekli dusuk bir hiz

Programlari yikayin

Kullanicilar sunulan cesitli yikama programlari kontrol etmek gerekir. Bunlardan onemli olanlari, el yikama, yun yikama, hassas yikama, ipek yikama, hizli yikama ve anti-kirisiklik secenegi. Ikincil olanlari on yikama, yogun yikama, ekstra durulama, ekonomik yikama, anti-bakteriyel yikama vb.

Bircok yeni camasir makineleri kullanicilarin sadece camasir makinesi camasir eklemek gerekir ve daha sonra dahili sensorler giysi ihtiyaclarina gore dogru ayarlari secer Bulanik Mantik programi icerir.

Verim

A en yuksek oldugu ve G en dusuk oldugu Verimlilik genellikle AG'nin bir olcekte derecelendirilmistir. Boylece bir anma makine en az sunan G anma biri gore maksimum verimlilik sunacak.

Bu tur degerlendirme, enerji tuketimi, su tuketimi ve kurutma yetenegi temelinde, her camasir makinesi icin verilmektedir. En iyi olanlar genellikle, yikama ve kurutma icin en yuksek enerji verimliligi sunan AAA olanlar.

Sicakliklar yikayin

Farkli giysi turleri farkli isilarda yikanabilir; yuksek sicaklik ise pamuklu giysiler daha iyi temizlenir, ornegin ipek ve narin camasirlari yuksek isida yikanmalidir olamaz. Bu nedenle, camasir makinesi, giysi farkli turleri icin kullanilabilir bir kac sicaklik ayarlari ile gelirse daha iyi olurdu. Camasir makinelerinin cogu-en az 3 ila 4 derecelerin ornegin 30 °, 60 °, 90 ° vb.

Su kaynagi

Cogu makineleri, ince giysiler ve kumaslar icin uygun ve daha iyi leke cikarma yardimci soguk su kabul edecek sekilde tasarlanmistir. Bu makineler, enerji acisindan daha verimli kabul edilir.

Bazi makineler, soguk ve sicak su kabul edecek sekilde tasarlanmistir, boylece iki vana makineye bagli olmasi; soguk su ve sicak su icin. Bu makineler, verimli enerji ise daha az.

Ses duzeyi

Tum camasir makineleri bir miktar gurultu yapmak. Makine ile yapilan gurultu miktari, desibel (dB) olarak olculur. Genellikle siniflandirilir: 40dB daha, 40-50dB, 50-60dB gurultu 60dB daha fazla. Cogu, bir kapi ziline tarafindan yapilan gurultu esdeger 50-60dB kategorisinde pazarinda camasir makinesi bugun dusus.

Camasir makineleri tarafindan sunulan heyecan verici bircok ozelligi olmasina ragmen ekstra ozellikleri bir fiyat etiketi ile birlikte gelen, sik kullandiginiz ozellikleri olan bir satin almaniz gerekir. Boylece en dogru adim, bireysel gereksinimi kontrol edin ve daha sonra goz atabilir ve cesitli camasir makinelerinin ozellikleri sayesinde en faturasi sigar daraltmak.


istanbul profilo servisi
kadikoy profilo servisi
kucukyali profilo servisi
sarigazi profilo servisi
samandıra profilo servisi
cekmeköy profilo servisi
istanbul profilo servisi
kadikoy profilo servisi
kücükyali profilo servisi
sarıgazi profilo servisi
samandira profilo servisi
çekmeköy profilo servisi

No comments:

Post a Comment