Thursday 3 November 2011

Kombiler Hakkında Bilgiler - arizavar.com

Hiç bir arkaya bakan Kiralık koltuğa, Bebek güreşmek tüm süre için kendinizi çocuğunuz için güvenli olsa da, nasıl manevra zor değildi istiyorsunuz pissed denediniz mi?

Yalnız değilsiniz ve birçok ile bu sayı gün sinir bozucu mücadele var. anne ve gün dışarı Kombi Zeus 360 kabartma bulduk.

Belirlenen anne çocuklarını bir arkaya bakan bulunduğu sürece mümkün aap güvenlik önerileri ile Kombi kasa sağlamak için Zeus güvenebilirsiniz ve konforlu sürüş için bebek ve çocuk koltuğu ön gördüğü koymak ve koltuk etrafında dönebilen sonra bebek anne-baba için hoş bir deneyim güzel ve güvenli tutun.

Büyük bebekler ve Bebek Taşıyıcı Oto Koltuğu çok ağlattı eğilimi bebekler daha geniş çerçeveden yarar ve daha konforlu bir sürüş deneyimi.

Bebekler de Combi Zeus yüksekliği nedeniyle pencere görünebilir aslında seviyorum ve böylece, bebeğin ağlama hakkında endişelenmeden sakin ve güvenli bir şekilde götürmek anne-babalar.

Dönebilen özelliği, diğerinden arka koltukta oldukları zaman birden fazla bebek veya çocuk kendi Oto Koltuğu almak da büyük ölçüde kolaylaştırır.

Veliler de kolay yükleme işleminin Combi Zeus yanı sıra sapanlar asla diğer bebek koltuğu gibi karışık aslında seviyorum.

Koltuk malzemesi de, çıkarılabilir ve yıkanabilir hem de bebek için süper rahat yapılır. Veliler de kumaş gibi diğer Oto Koltuğu ısı korumaz ve kayışlar ve koşum takımı bile büyük çocuk bacaklar kesmeyin'için teşekkür ederiz.

Bir ebeveyn veya bekçi Kombi Zeus 360 satın almak için çekinmeyin gerekir tek nedeni çok etrafında araçlar arasında taşımak ya da piyasadaki en hafif bebek koltuğu olmadığından arabadan kaldırmak için ihtiyaç olmasıdır.

Kombi Zeus 360 anne-baba için rahat ve güvenli seyahat deneyimi sunar ve çocuk için an koltuk koltuğa koymak an başlar çocuk swiveled etrafında hedeflere atılacak bir çocuk için.

http://www.alemizbiz.com/forum/index.php?topic=9799.new#new
http://www.betul-fm.com/forum/index.php/topic,2984.new.html#new

No comments:

Post a Comment