Monday 21 November 2011

Hali Temizleme - Is Yeri Acma - Para Kazanma

Eğer kendiniz için para kazanmak ve kendi patronu halı temizliği olmak istiyorsanız içine almak için kolay bir iştir. Eğer bir iş başlattığınızda iki önemli ihtiyaç duyduğunuz bileşenleri, bir ürün satmak ve satın almak isteyen birisi vardır. Halı temizleme, roket bilimi değildir, ancak genel halı temizliği hakkında bilgi gerektirir, kaldırma leke ve ekipman ne işleyebilir sınırlarını bilerek yok.

Kuru köpük halı temizleme, sıvı ekstraksiyonu halı temizliği, ve iyice katlı bodur bir başlık kullanarak hibrid sıvı ekstraksiyonu, halı temizleme üç ana türü vardır. Çoğu halı temizleyiciler, en maliyet etkin, çünkü sıvı ekstraksiyon yöntemi kullanır. Iş başlarken bir iş planı ortaya koymak gerekiyor. Iş ekipmanları dayalı olduğundan başlatmak için para gerekir halı temizleme iş geliştirmek için.

Ilk halı temizleme cihazları satın almak için gittiğinizde özütleme donanımları farklı türde kaç şaşıracaksınız. Halı temizleme ekipmanları bulmak için, yerel bir temizlik malzemeleri ve temizlik ekipmanları distribütörü alışveriş ya da elektrikli süpürge ve halı çıkarıcı web siteleri on line bakmak tavsiye edilir. Bu tür bazı halı gözlemcisi, taşınabilir halı presi ve kamyon monte Halı temizleyicileri, halı temizleme üniteleri mevcuttur birçok türleri vardır.

Halı gözlemcisi küçük boşluklar ve arabalar, tekneler ve mobilya gibi düz olmayan alanlarda temizlik yapılır. Halı gözlemcisi küçük lekeler ortadan kaldırmayı da büyük ve hafif ve taşınması kolay. Halı temizliği iş sunduklarımıza genişletmek için harika bir yoldur, cep otomatik detaylandırma sunmaktır. Mobil otomatik detaylandırma çabuk yakalıyor ve insanların bu ekstra hizmet için iyi para ödeyecek.

Taşınabilir Halı temizleyicileri muhtemelen sadece halı temizliği pazarında başlıyorsanız bakarak olacak ne. Taşınabilir halı presi, tank ve değnek birimleri ve arkasında taşınabilir yürüme mesafesinde iki türü vardır. Eğer sık ​​sık bir çok halı temizleme gidiyoruz tank birlikleri iyi. Tank üniteleri çeşitli işler için halı değnek araçları takmak için izin verir ve çok yönlü. Tank presi ısıtıcılar, süper ısı çıkarma çözüm dönüş verimleri temiz bir halı ile de gelir. Tank taşınabilir Halı temizleyicileri genellikle $ 1200 ile $ 7000 dolar arasında değişmektedir ve pek çok seçenek ile mevcuttur.

Üçüncü tip halı çıkarma ünitesi, kamyon montaj. Ticari halı temizliği için bir kamyon montaj ünitesi olması, gitmek için mükemmel bir yoldur. Kamyon monte halı presi, genellikle bir kamyon, kamyonet ya da römork monte ve araçların kendi güç çok büyük emme motorları içerir. Kamyon monte halı presi süper ısıtma ısıtıcılar yüksek sıcaklıklarda ısı halı ekstraksiyon çözeltisi ile gelir. Kamyon montaj üniteleri genellikle solüsyon tankı ve atık sıvı tankı, araç içinde bulunan, böylece yer kendini. Kamyon monte kurulumları $ 10.000 $ 60.000 dolar seçtiğiniz seçeneklere göre burada herhangi bir uzanabilir. Kendi halı temizliği iş başlıyor kullanılmış bir kamyon montaj sistemleri gitmek için harika bir yoldur.

Temel donanımları, halı temizliği iş başlatmak için gereken, halı temizleme konumu, temizlik kimyasalları ve temizlik malzemeleri halı çıkarma ünitesi ve halı almak için bir araçtır. Tüm temizlik ekipmanları aldıktan sonra sigortalı almak için zaman bulunuyor. Bu sigortası olmadan başkasının halıları temiz ve sizi işe çoğu insan, kendi güvenlikleri için sigorta ve gümrük olduğunu kanıt gerektirdiğini tavsiye edilmez. Bilgi halı temizliği, halı temizliği için gereklidir. Ticari halı temizleme, halı temizleme endüstrisi hakkında bilgi sahibi olan adamış olan çok sayıda kitap ve internet siteleri vardır.

Bazı istemciler almak için zaman öğrendim ve kendi ekipmanları ile uygulanan sonra. Öğrenmek ve deneyim elde etmek için büyük bir yol sunan ücretsiz veya indirimli bir fiyata arkadaşlar ve akrabalar halı temizlemek için. Bu halı temizliği hakkında deneyim ve bilgi sahibi ve bazen hataları halı becerileri temizlik mükemmel en iyi şekilde yaparak öğrenme için harika bir yoldur. Müşteriler elde etmek için en maliyet etkin yolu, ağ. Halı temizleme gayreti insanlara anlatmak ve sözcüğü yaygınlaştırın isteyin. Küçük yerel gazetelerde reklam, reklamlar, genellikle ucuz ve onlar belirli topluluklara yönelik olduğu için de mükemmel bir seçenek. Ilk işlerde gerçek halı temizleme maliyetleri bile kırıyorlar bile bazı iyi fırsatlar çalıştırmanız gerekir başladığınızda. Kadar sizin gibi orada kelime almak istiyorsanız, ve büyük bir iş kelime eğer hızlı yayılacak.

Müşterilerinizin halı temizleme zaman bakmak ve profesyonel hareket önemlidir. Başkasının evine ve halı temiz bir hizmet olarak ödenen varlık olduğunu unutmayın. Müşterilerinizin halı temizleme başlamadan önce, onları tüm sorunlu noktaları göstermek ve lekeler dışarı almak mümkün olup olmadığını bildirin. Birçok kişi, profesyonel halı temizleyiciler, halı her leke çıkarmak inanıyorum ama bazı lekeler zemin ve kalıcı olabilir, çünkü bu doğru değildir. Bu bir leke kaldıramaz, istemci bildirmek için ok. Eğer halı istemci etrafında almak ve ayrılmadan önce onlara herhangi bir sorun lekeler temizlik yapıldıktan sonra. Lekeyi almak ve halı gibi ölmek gibi diğer tedaviler için neler yapılabileceğini onlara anlatın. Istemci iyi bir halı temizlik halı temizliği kötü ağız haber kelime yayılır daha hızlı yayılacak ve halı temizleme dünyada kötü bir üne verebilir gibi mutlu olduğunu ayrılmadan önce emin olun. Halı temizliği becerileri daha gerekli olup olmadığını görmek için yıl boyunca tüm istemcilerin bir listesini tutmak ve onlarla takip emin olun. Zamanla tekrar müşterileri, zaman içinde halı temizliği iş genişletmek yeni müşteriler eklemek için kuracaksınız.

KAYNAK :

eryaman hali yikama Ankara hali yikama batikent koltuk yikama Hali Yikama

No comments:

Post a Comment