Saturday 26 November 2011

ERP Servis Sağlayıcıları - Dış Kaynak Satıcıları Seçiniz

Kurumsal Kaynak Planlama dış kaynak kendi yararları vardır ve ERP servis sağlayıcıları fason bir outsource ise bilmek gerekir. Şirket, servis sağlayıcının profili ve tesisleri incelemek gerekir. Outsourcing bir satıcı şirket fonksiyonları aktarılması anlamına gelecektir. Birçok servis sağlayıcıları piyasada mevcut ama birini seçmek için bir plan uygun sağlayıcı ve tebeşir seçmek önemlidir.

Siemens Business servisi, uluslararası düzeyde tanınmış bir servis sağlayıcının biridir. Tabanlı çözümler sundukları ihtiyaç ve müşteri hizmetleri ve bakım iyi bir üne sahiptir. Onların hizmetleri, operasyon, finans, insan sermayesi yönetimi ve kurumsal hizmetler sayılabilir. Hizmet, organizasyon yapısı, eğitim ve müşteri ihtiyaçlarına uygun çözümler sunan içerir. Siemens iş dönüşüm sürecinde de katılıyor. Başka bir ERP dış kaynak sağlayıcısı etkinleştir ERP. Bu sağlayıcı ERP her segment üzerinde yoğunlaşmaktadır ve aşama aşama çalışır.

Şirket, doğru ERP dış kaynak sağlayıcı seçmeden önce, biraz araştırma yapmak zorundadır. Araştırma, iyi bir bilgiye sahip ve işini iyi sağ sağlayıcısı bulma konusunda yardımcı olur. Satıcının güvenilirliği önemli bir faktördür. Sadece piyasadaki en iyi servis sağlayıcı için gitme yerine, güvenilirliği ile tanınmış sağlayıcı için gidin. Servis sağlayıcı üzerinde karar verirken, maliyet faktörü devreye girer. Daha az yatırım ile hizmet sunmak ve kaliteli iş sağlamak için servis sağlayıcı gerekir. O, şirketin ihtiyaçlarına göre yazılım özelleştirmek ve konfeksiyon yazılım sağlamaz gerekir. O, yeni tasarımlar sunmak ve değiştirmek için hazır hale için istekli olmalıdır. Dış kaynak uygulama, standart ve kombine dış kaynak kullanımı gibi birçok farklı yolu vardır. Türünü seçmek için gitmek istiyorum.

ERP sağlayıcı dış kaynak kullanarak, bir şirketin ERP ve ileri teknoloji kullanmak. Iri maaşları yazılım profesyonel işe ihtiyacı ortadan kaldırır. Şirketin Kurumsal Kaynak Planlama yararları gerçekleştirmek çok baş ağrısı olmadan. Günümüzde daha fazla şirket dış kaynak ERP doğru arıyoruz. Satıcıları, benzersiz şirket performansını artırmak için tasarlanmış özel bir çözüm sağlar. Maliyet ve yatırım önemli ölçüde azaltır gibi şirketler pek çok yönden faydalıdır.

ERP dış kaynak ERP, küçük ve orta ölçekli işletmeler için artan fırsatlar sunuyor ERP servis sağlayıcıları fason geleceği parlak. Riskini azaltır ve böylece dış kaynak ERP pazarında talep artışı etkilemiştir. Yerine her sorun için ayrı bir ERP uygulaması için satıcı tüm teknik zorlukları aktararak ERP kapsamını genişletmiştir. Dış kaynak ERP, kendi sınırlamaları olmasına rağmen, çok faydalıdır. Bu kez gelişmiş bir Kurumsal Kaynak Planlaması sisteminin bir işareti ve piyasada birçok yetkili ERP outsource hizmet sağlayıcıları vardır.

Kaynak :
siemens servisi regal servisi

No comments:

Post a Comment