Friday 6 April 2012

You Ever Lingerie Hakkında Bilmek İstediğiniz Herşey

Giyim kadın iç çamaşırları kastederek bir Fransız terimdir. Kelime 'iç çamaşırı' çok kadınsı ve heyecan, duygusallık ve zarafet gösterir. Kelimesi iç çamaşırı günlük iç çamaşırı donuk toplama doğru işaret ancak tüm kadınların, kadınsı moda ve maceracı özünü değil. Lingerie herhangi bir kadının en mahrem aşınma ve sık sık onu içteki duyguların gizli bir ifadesi haline gelir. Bugün şaşmamak kadın iç çamaşırı stil, renk ve dokular ışıltılı bir dizi çekiliyor.

Modern kadın için iç çamaşırı konfor ve şıklığın mükemmel bir karışım olmalı. Pamuk, çorap, ipek ve saten gibi fonksiyonel ve yatıştırıcı kumaşlardan yapılmalıdır. İç pek çok öğe olarak kategorize edilebilir. Thongs çekici ve iç çamaşırı en hızlı satan parçalarından biri vardır.

Ayrıca, külot, Knicks ve iç çamaşırları olarak bilinen Külot, popüler iç çamaşırı vardır. Camisoles güzel ve büyüleyici iç çamaşırı vardır. Fiş ya yarım veya tam, genellikle saten veya charmeuse yapılır. Bras veya sutyen, iç çamaşırı, en karmaşık parçalarından biridir. Onlar daha spor sutyeni, push-up sütyen, askısız sutyen ve yastıklı sütyen ayrılabilir. Nighties, gecelikler ve gecelikler gecelik şartları vardır.

Tüm iç çamaşırı makine yaptı ama bazı özel mağazalar elle dikilmiş ürün sunuyoruz edilir. Belirtimlerinize Hatta bazıları tasarım iç çamaşırı. Bu düğün, balayı ve yıldönümü iç çamaşırı tasarlanmış olması çok yaygındır.

Iç çamaşırı herhangi bir parça satın alırken, bir boyutlandırma konusunda çok dikkatli olmalıdır. İç büstü, kupa büyüklüğü, bel ve kalça ölçümlerine göre farklı boyutlarda numaralandırılmıştır. Eğer ilk kez iç çamaşırı belli bir satın alıyorsanız, bu büyüklük ve konfor için bunu denemek daha iyidir. Eğer boyutları biliyorum Fakat eğer internet üzerinde iç çamaşırı sipariş edebilirsiniz. Yeni iç çamaşırı satın aldığınızda, yıkama talimatları, garanti bilgileri ve mağaza döviz politikasını kontrol edin. Iç çamaşırı e Bazı popüler markalar Gossard, Marks & Spencer, Sloggi, Victorias Secret ve Wolford Lingerie vardır.
iç giyim modelleri
iç giyim

No comments:

Post a Comment