Friday 6 April 2012

Audi A4 ve Audi A6 Özellikleri Ayrıntıları ile

Audi Hint oto pazarında ünlü ve popüler otomobil markası ve Hindistan'ın sınırlı pazar kapalı olan zengin Hintli tüketiciler hedef anlamına gelir. Her Hint Bu marka arabaya sahip olmak gurur duymaktadır. Hindistan'da Audi'den statü, sınıf ve lüks sembolü olarak kabul edilir. Hindistan'da en çok satan Audi araba Audi A4, Audi A6, Audi A8 ve Audi Q7 binek araç vardır. Bunlar tüm arabaların konfor ve rahatlık özellikleri ile ilişkilidir. Audi Hindistan yılında bayilik ağını genişletiyor. Bu otomobillerin talebi ağırlıklı olarak Delhi, Mumbai, Bangalore ve vb gibi metropoller içinde

Kullanıcı mesela Audi A4 ve Audi A6 gibi iki Audi'den bir göz atalım. Audi A4 Hindistan'da 2008 yılında başlatıldı. Araba güçlü motoru yanı sıra iyi bir kilometre durumuna göre yeterli popülerlik kazanmıştır. Audi A4 fantastik iç ve güçlü performansı ile ilişkilidir. Çarpıcı görünümlü araba rupi 32 yüz bin 34 yüz bin arasındaki fiyat aralığı kapsar.

Audi A4 araba gibi A4 1.8T (Petrol) ve A4 2.0 TDI (Dizel) olarak iki modeli mevcuttur. Audi A4 araç içerir özellikleri yüksek performanslı motor, hızlanma ve tork vardır. Her ikisi de Audi tarafından lüks arabalar. Audi A4 lüks ve ferah iç mekanlar gibi moda gösterge paneli gibi takometre ve hız göstergesi arasında bulunan küçük LCD Elektronik Stabilite Programı (ESP), tüm bu özellikler, güvenli ve konforlu sürüş sağlayacak Anti Blokaj Fren Sistemi (ABS) vb görüntüler sofistike .

Audi A6 araba performans, güç, konfor ve şıklığın mükemmel birleşimi. Araba beş yolcu için uygundur. Audi A6, araç içinde ve dışında tüm son özellikler ile birlikte gömülür. Bu arabanın fiyat aralığı rupi 53 yüz bin rupi için 52 dirsek altında gelir. Böyle A6 3.0 TDI (Dizel) ve A6 3.0 FSI (Petrol) olarak iki modeli mevcuttur.

Bu lüks araç eşliğinde Özellikleri Multi Medya Arayüzü, DSP ses sistemi, geniş bagaj hacmi, son derece rahat koltuklar, Anti-kilit Fren Sistemi (ABS), çift aşamalı hava yastıkları, Elektronik Stabilite Programı (ESP) ve çok var.

Audi araçlarda 'gururla sürüş' hissi verecektir. Eğer web siteleri için çok sayıda oturum ve kolayca tüm ilgili araç ile ilgili detaylı bilgi ve bazı iyi ve güvenilir siteler de bazı özel indirimler ve teklifler sunmaktadır olacak toplamak daha Audi arabaları kontrol etmek.

Audi a6 yedek parça Audi a8 yedek parça

No comments:

Post a Comment