Friday 6 April 2012

Volkswagen'in Skandal - yolsuzluklar Sonlandırma Çabaları ?

Volkswagen'in seks-ve-rüşvet skandalının şok edici detayları Almanya 2005 yazında Incorporated sarstı. Personel Volkswagen'in eski Başkanı Peter Hartz sadece yönetim planlarının desteğinin olması şirketin işçi patronu ile dokuz yıldır yasadışı rüşvet dolar 2,5 milyon dolar ödedi. Iddia edilen yasadışı ödemeler yaptığı cömert dış geziler, partiler, fahişeler, ve Brezilyanın ve Lizbon'da lüks oteller finanse etmek Volkswagen İşleri Konseyi Başkanı Klaus Volkert tarafından kullanıldı. Ve tüm bunlar işletme giderleri olarak gizlenmektedir.

Büyük soru şudur: bu bozuk düzeni arkasında? Eski İcra Kurulu Başkanı ve şimdi Başkanı Ferdinand Piech müdahaleye onay mı? Ve Frankfurt'ta işçi liderleri ne? Ne hepsi bu konuda söylemek zorundayım?

Volkswagen'in Rotten Apple

Şimdilik Almanya'da hala Piech skandala sürükledi olacak yönünde spekülasyonlar vardır ama cevaplar için beklemek gerekecektir. Mahkemede sadece geçen hafta içinde, 65 yaşındaki Hartz bir ek $ 518,000 Volkert Kullanıcı Brazilina sevgilisi, Adriana Barros giderken Volkert için 1994 yılı ve 2005 yılları arasında 2,5 milyon dolarlık yasadışı ödeme yapma itiraf etti. 25 Ocak olur seks alem yapıyor kendi gibi Hartz tarafından iddia edilen ve o hiçbir suç ortağı olduğu edildi.

Hartz hapis on yıl karşı karşıya ama nedeniyle Onun itiraflarına o daha hafif bir ceza için pazarlık mümkün olacak. O iki yıl askıya hapis ve $ 750.000 para cezası almayı başardı. Hartz Kullanıcı ilişkin Aynı şekilde devletin savcısı da düştü ücretleri dedi bölüm Volkswagen en az zararla olduğunu açıklayan seyahatleri ve seks partileri katılarak fonların yanlış.

Volkswagen olur skandalı kurumsal yönetişim, ülkenin savaş sonrası sistemi şüphe etmeye Alman kamu açtı. Onlar da ciddi bir istismara Sistemin açık sorguluyorlar. Ortaklaşa karar verme prensibi olarak adlandırılan sistemde, işçi temsilcilerini bir şirketin denetim kurulu yarım koltuk elde etmek için yasa ile verilir. Bu sırayla bunları yönetim kararları üzerinde önemli bir kontrol sağlar. Bu sistem ile tek sorun bu pozisyonlarda bu yolsuzluğa neden onlara verdiği yetkiye dayanarak kötüye tüm fırsatları sağlamasıdır. Ve hepsi bu değil; başkanı onu genellikle işçi ve yönetim yarma ile biten oy ölçekler bahşiş vermek gücünü veren bir ekstra oy verilir.

Sisteminin bu türü normalde hissedar temsilcileri yakın Boardroom savaşlarda avantaj sağlar. Ne yazık ki Piech uzun şeyi gidermesinden ve bu Volkswagen imparatorluğun az emek ile yakın bir ilişki dokuma içerir. Bunun önemi nedir? Onun yanında işçilik ile Piech yaptığı gemide hoşnutsuz hissedar temsilcileri mümkün olacak.

Yeni Detroit Otomobil Fuarı'nda, Volkswagen yeni İşleri Konseyi Başkanı Bernd Osterloh o ile gitmek isterse onların işçi liderleri, Mayıs ayında yönetim kurulu başkanı olarak Piech Kullanıcı yeniden seçilmeyi destek olacağını yorumladı.

Gel Daha Denemeler

Peter Hartz yargılanması edilmelidir dört Volkswagen yöneticilerinin ilk. Benzer şekilde, Hans-Jürgen Uhl, merkez sol Sosyal Demokratların Alman Parlamentosu üyesi de yanlış ifadeler veren ve seks ziyafetleri yaptığı iddia edilen katılımı üzerinde güven ihlali için bir aksesuar olduğu için suçlandı. Uhl durum için dava nedeniyle sonradan bu yıl.

Volkswagen Tarihçe

Birçoğunuz belki sorardı, geçmişte bozuk Volkswagen yöneticileri oldu? Alman otomobil tarihinin çalışmalarda ortasında resimleri başarısı biridir. Ve böylece, tarihinin büyük bir bölümü özellikle muhteşem kreasyonları odaklanır ve o kadar onun yöneticileri üzerinde.

Volkswagen Volkswagen fren güçlendirici gibi yüksek kaliteli otomobil parçaları büyük Alman otomobil ve marka yirminci yüzyılın bir simge olarak kabul edilir. Bir gerçek olarak sadece bir kaç otomobil üreticileri Alman otomobil tarafından oluşturulan efsanevi araba paralel olabilir. Volkswagen Beetle otomobil markası haline gelmiştir var. Bu "Bug", aynı zamanda tüm zamanların dünyanın en çok satan otomobillerinden biri haline gelmiştir.

Kenara gelen Beetle, Volkswagen otobüs de bir kuşağın sembolü olarak pek çok kişi tarafından izlendi kendi ve bugün için bir isim yaptı. Volkswagen Golf başka başyapıtı olan ve benzer piyasada oldukça iyi satıyor.

Volkswagen, sadece çelik değil milyonlarca kültürel ve kişisel hayatlarını silinmez bir parçası haline şaheserleri yaratan makineler üretmek değildir.

Volkswagen "az ayrıcalık" olarak adlandırılan edilebilir bir dönemde doğdu. Ve bu kez Volkswagen sırasında biten ortalama gelir araba diğer markaların satın almak için yeterli değil bu çoğu için ulaşım bir ekonomik ve güvenilir bir araç olarak tasarlandı. Bu Ferdinand Porsche, Avrupa için ilk insanların otomobil konsepti yarattı zaman yıl 1934 idi. İlk çalışma prototip sadece bir yıl içinde başlatıldı.

1942 sonunda Volkswagen 70.000 araç üreten başardı ve savaştan sonra bir kayma iyileşme 1945 yılında otomobil 2.000 araç üretmeyi başardı ancak bu kez Müttefik Kuvvetleri ve yeni Alman Postane için öyleydi. 1948, Alman otomobil bir kez daha ABD'ye sevk edilir 25.000 araç artı iki Beetles üretti. Bir yıl sonra, Alman otomobil dünyanın en çok satan sedan oldu Volkswagen Karmann Cabrio dahil olmak üzere 25.000 araç daha inşa etmeyi başardı.

1955 geldi ve bir milyon Volkswagens inşa edildi. Bu şirketin büyüme başlangıcı oldu. Şirketten o fabrika inşa ve Birleşik Sates, Brezilya, Kanada gibi ülkelerde ve Batı Avrupa'da bazı büyük merkezlerde çalışan topluluklar, bir dünya şirketi haline geldi.

Üç kardeş ile büyüyor, Natalie Anderson otomobil dünyasına erken maruz oldu. Bu 29 yaşındaki hesap yöneticisi şimdi onu çok kendi top-of-the-line eski model araba sahibi olma hayalleri kurar. Daha fazla bilgi için Volkswagen fren güçlendirici [http://www.dubautoparts.com/volkswagen-brake-booster.html] ziyaret edebilirsiniz.

Caddy yedek parça Jetta yedek parça Passat yedek parça

No comments:

Post a Comment