Friday 6 January 2012

Kusursuz Cilde Sahip Olmanın Sırları

Basit dört adımı izleyerek göründüğünden daha mükemmel bir cilde sahip olabilirsiniz. Buradaki anahtar noktanız, doğru fondöten uygulaması olmalı.Mimaride, çizimde yapılan bir hata inşa sırasında kendisini olduğu gibi açığa çıkarır. Aynı kural güzellikte de geçerlidir; çok fazla ya da çok az fondöten uygulaması cildinizi cansız gösterebilir. Ancak olumsuzluğu doğru bir teknikle ortadan kaldırabilirsiniz. Formülünde hafif silikon bulunan fondötenler, doğal görünüm sağlamak için birebirdir. Çünkü bu tür ürünler cildinizden uçup gider, ardında cilt tonunuzun pigmentini eşitleyen bir miktar renk bırakırlar. Bu nedenle açık ya da orta tonda bir fondöten seçmeniz önemli. Yüzünüz asla bir kalıpla kaplanmış gibi görünmez aksine daha taze bir görünüme sahip olursunuz (Daha yoğun pigment formüllü olanları seçebilir ve tüm yüzünüze ince bir tabaka halinde uygulayabilirsiniz). Ancak sadece formülün önemli olduğunu sanmayın. Burada asıl anahtar nokta uygulama. İşte yapmanız gerekenler...
UYGULAYIN:
Parmaklarınızın ucuna bir parça fondöten alın ve alnınıza, Lrun ucuna've burun kanatlarına, son olarak da çenenize ufak parçalar halinde sürün. Parmaklarınızla ovuşturarak yüzünüzün çevresine fondöteni yayın. Saç çizgisinden çene kemiğine kadar eşil oranda dağıtın. Bu uygulamayı nazikçe yapmaya özen gösterin.
DAĞITIN :
Burnunuzun çevresine, çizgi) üzerine ve yüzünüzde dikkat çeken ama gizlemek istediğin herhangi bir kusurun üzeri vuruşlarla fondöteni iyice yed Vurgulamak isteyeceğiniz diğe bölgelere de aynı işlemi uygulayın.
GİZLEYİN :
İnce uçlu bir fırça ile kapatıcınızdan bir miktar alın ve sivilce, siyah nokta gibi can sıkıcı ayrıntıların üzerine kapatıcı uygulayın, altlarındaki halkaları gidermek için formüllü kapatıcılar kullanmanızda var. Göz altına firça yerine yüzük hafif vuruşlarla kapatıcıyı yed irin.
SABİTLEYİN :
Yumuşak büyük bir fırçayı yarı şeffaf pudranıza batırın. Parlama olan, bölgelere toz pudra uygulayarak fondöteninizi sabideyin. Özellikle gece davetlerinde sabitlenmiş fondötenin makyajınızın kalıcılığını artırdığını göreceksiniz.

soğutma büyüsü
Medyum Hoca

No comments:

Post a Comment