Thursday 1 December 2011

Yoğuşmalı ve Yoğuşmasız Kombiler Arasındaki Fark

Birçok kişi, kombi, yoğuşmalı kombiler ve yoğuşmalı kombiler hakkında karıştı. Birçok kazanlarının her ikisi de aynı olduğunu düşünüyorum, ama aralarında büyük bir fark vardır. Bugün, yoğuşmalı kazan ve kombi yoğuşmalı kazan, kombi eksiksiz bilgi vermek ve onları ayırt etmek için gidiyorum.

Kombi:
Bunlar herhangi bir sıcak su tankı kullanmadan ısı kazanları. Onlar, evinizin pek çok alanı kaydetmek mağaza odada herhangi bir su deposu, gerekmez. Genellikle kombi evinizin herhangi bir duvara monte edilebilir duvara monte kazanlar,. Onlar evin içinde çok az yer kaplar. Mutfak dolapları monte edilebilir.

Onlar, anında su ısıtan ve evinizde rahat bir duş veya sıcak su vermek teknoloji kullanın. Anında su ısıtma kazanları, bu tür genellikle kullanılmayan bir su tank ısıtma için harcanan enerji ve paradan tasarruf. Günümüz kombi En verimli% 90 enerji, enerji tasarrufu, çevre ve enerji faturaları.

Evler için kombi kullanılmasının başlıca avantajları şunlardır:

o küçük evler ve daireler için uygundur.
o bunları kullanarak, anında sıcak su, duş ve musluk sıcak su verilmesi gereken basınçta olsun
kombi kullanmanın en önemli avantajı o yüklemek çok kolay ve çok rahatsızlığa neden olmadığını
o evinizin onları kullanarak, genellikle sıcak istediğiniz tankı tarafından işgal alanı kaydedebilirsiniz
Çoğu kazanlarının verimli% 90 enerji tasarrufu, enerji faturaları ve çevre o

Hatta pek çok avantajları ile bazı dezavantajları vardır, bunlar:

o kombi kazanları daha o 2 veya daha fazla banyo, ev için uygun değildir
diğer ısıtma kazanları ile kıyaslandığında daha pahalı o
o bir diğer önemli dezavantajı şudur: 2 musluklar sonra sizi rahatsız su damlalar açıldığında

Kazanlar Yoğuşmalı:
Bunlar şu anda piyasada mevcut olan en enerji verimli kazanlar. Bu tür kazanlar, 93% enerji verimli enerji faturalarını tasarrufu ve çevre tasarrufu. Onlar geleneksel kazanlarda kullanılan benzer bir teknoloji kullanır, ancak ana farklı yakıtların yanma tarafından üretilen buhar yoğunlaşmayan, yoğuşmalı kazan baca gazları 50 derece ile yaklaşık 300 derece ısı azaltır. Yoğuşmalı ısı değiştirici biraz daha büyük veya ikinci bir ısı değiştirici, ana ısı değiştirici tarafından kurtarıldı ısı aşağı avı olabilir.

, Ikinci ısı değiştirici veya büyük eşanjörü kullanarak geleneksel kazanlara göre daha fazla enerji verimli olur. Genellikle yoğuşmalı gibi geleneksel kazanlar sadece% 78 verimli% 93 enerji. Ancak, geleneksel üzerinde kazan yoğuşmalı kazanlar temel dezavantajı fiyatıdır. Geleneksel kazanlara göre daha pahalı £ 400 - £ 300 ile ilgili.

Kombinasyon Yoğuşmalı kazanlar:
Yoğuşmalı kombi yoğuşmalı kombi mikser. Bu, şu anda piyasadaki en enerji verimli kazanlar haline kombi yoğuşmalı ve teknolojileri kullanır. Yoğuşmalı kombiler gibi herhangi bir sıcak su tankı veya silindir gerektirmez. Ama bunları kullanarak e-posta dezavantajı fiyatı. Yoğuşmalı kazan daha pahalı.

Mevcut piyasa birlikte yoğuşmalı kazan en çok satan Vaillant kombi, Worcester kombi, Ariston Kombi kazanlar, Glow-Solucan kombi kazanları, İdeal kombi, Baxi Kombi kazanlar ve çok daha fazlası. Komple yoğuşmasız kombi ve fiyatları bilmek Plumbtraders web sitesini ziyaret ediniz

demirdöküm kombi Servisi sultanbeyli demirdöküm kombi Servisi basıbüyük demirdöküm kombi Servisi koşuyolu demirdöküm kombi Servisi sarıgazi demirdöküm kombi Servisi libadiye demirdöküm kombi Servisi

No comments:

Post a Comment