Tuesday 25 October 2011

Buzdolabı Seçerken Dikkat Edin

Son yirmi yıl içinde bir cihaz satın aldı Herkes bir enerji yıldız gördü, ama ne bir enerji yıldız sayısı bir cihaz için ne anlama gelmektedir? Neden bir derecelendirilmemiş buzdolabı üzerinde bir enerji yıldızı buzdolabı seçmelisiniz?

Buzdolabı üzerine Enerji yıldızları buzdolabı çalıştırmak için ortalama bir buzdolabı en az yüzde yirmi daha az enerji kullanır anlamına gelir. Bu buzdolabı daha az atık, daha verimli enerji kullanımı için inşa edilmiştir.

Oldukça sık insanlar onları satın çalıştırmak ne kadar göz önünde bulundurularak, buzdolabı gibi ev aletleri satın ama aleti kullanırken yıl sonra yeniden ele değil. Birçok insan hala, bazıları, enerji yeni bir yıldız buzdolabı geçiş için bir yüz dolar yıllık faturalar ekleyebilirsiniz, verimli enerji 1980'den itibaren buzdolabı var.

Bunlar ne enerji verimli yeni buzdolapları bu bir etkisi olabileceğine dair bazı özellikleri vardır. Buz makinaları, güzel bir add-on bir buzdolabı için özellik ama çok verimsiz ve buzdolabında ne kadar enerji kullanır.

Bir buzdolabı da inşa edilir şekilde enerji, uygun ısıda gıda tutmak için gerekli ne kadar etkiler. Dondurucu buzdolabı ile yan yanı sıra, buzdolabı gibi birçok kişi dondurucu buzdolabı aşağıdaki ancak onlar gibi üst modellerde derin dondurucu verimli değildir.

Sıcaklık kontrolleri, başka bir göz, sıcaklık kontrol mekanizmaları yeni tasarım gelişmeler, yakıt verimliliği üzerinde büyük bir etkiye sahip olabilir. Birçok buzdolabı şirketleri de soğutma geliştirmek için çekmeceleri yeniden tasarlamanız için yollar buldular.

Buzdolabı yapmak birçok dünya çapındaki şirketlerin değil, tüm yeni buzdolapları enerji yıldız buzdolabı dikkate alınması gereken niteliklere sahip. Sizin için doğru buzdolabı seçimi ne kadar üzerinde bir etkiye sahip yeni buzdolabı tercih ederdim, enerji kullanımı ve faturalar dikkate alınarak içermelidir. Yıllar boyunca ailem ailem başladığında yeni bir tane almak için zaman olacağını söyleyerek, 1980'lerin başında satın aldığı eski bir buzdolabı ile devam etti. Onlar yeniden, eskisinin yerine daha tutmak için daha fazla mal olduğunu bulduğumda yeni bir enerji yıldız modeli almaya karar verdi.

Ailem giderlerindeki azalma ile ilgili yeni bir buzdolabı geçiş yaparak diğer aile üyelerinin verdiği demeçte, ve birçok diğer aile üyeleri de yeni buzdolabı satın almak için seçti. Çoğu insan bu kadar meşgul, onlar başkası bu gerçekleşene kadar bir satın alma yoluyla yaptıkları harcamaların nasıl düşürebilirsiniz düşünmüyoruz.

Listesi energy star bilgi, perakendeciler ve buzdolapları kolay, potansiyel alıcılar, kendi ihtiyaçlarına ve bütçesine uygun model kıyaslama ve seçme yapmak için kendi ürünleri için enerji yıldızları listesi yapan şirketler birçok tüketici rehberleri ve web siteleri vardır.

Aletleri ve bunların verimliliği göz önüne alındığında, bir işe 'başarısız' bir cihaz yerine bekleyin; bir cihaz eski ve verimsiz hale başarısız uzun zaman önce. Buzdolabı keçeleri aşınmış olsun, soğutma artırmak için yeni bir teknoloji geliştirdi ve yeni tasarımlar, enerjiyi daha etkin bir şekilde hazırlandı.

ümraniye indesit servisi
göztepe indesit servisi

kadıköy indesit servisi

No comments:

Post a Comment